CellSonic sizi daha güçlü yapar!

Yıllar önce, Guiness marka bir İrlanda birasının  “Guiness size güç verir” sloganıyla reklamları vardı. O günden itibaren yasalar uydurma iddiaları yasakladı, dolayısı ile CellSonic sizi daha güçlü yapar ifadesi bilimsel olarak açıklanmalı ve ispatlanmalıdır.

Dr Ken Craig’in yaptığı da tam olarak budur. Kaslara sadece güç kazandırılmamıştır, artık daha fazla kuvvet uygulamak için daha az enerji kullanmaktadırlar. Eğer bu sizin arabanız olsaydı, daha az yakıt ile daha hızlı gidecekti.

Gelişim, antrenman ile elde edilebilenden daha fazlasıdır. Tüm durumlarda, sporcular zaten rutin antrenmanlarına devam etmekteydiler.

Dr Craig, CellSonic ESWT cihazını kullanan doktorlardan biridir, dolayısı ile elde etiği bulgular ile ilgili bizi sürekli bilgilendirir ve bu rapor onun çalışmalarının sadece bir bölümüdür. Sakat(topal) bir at artık yarışları kazanıyor. Voleybol oyuncuları daha yükseğe zıplıyor.

Dr Ken Craig’in Mendoza/Arjantin’de gerçekleşen 18. ISMST (Ulsulararası Şok Dalgaları ile Tedavi Topluluğu) konferansında sunumunu yaptığı ve CellSonic ESWT cihazı ile gerçekleştirdiği araştırma için lütfen tıklayınız –> Dr Ken Craig’in ISMST sunumu

Bütün sporcular kendini geliştirmek ister. Bu, hitap edilen kitlenin büyüklüğünü göstermektedir. Herhangi bir ilaç kullanılmaz ve yan etki yoktur.

Fit ve dayanıklı olanı tedavi etttiken sonraki adım zayıf ve dayanıksız olanı tedavi etmektir; kuvvetsiz olanı hareket ettirebilmek, kaybettikleri gücü geri kazandırabilmek; “hayata geri dönmek” tam olarak ifade edilmesi gereken şeydir.

Yeni Zelandalı Olimpik Halterciyi Tedavi Ederken

Yeni Zelandalı Olimpik Halterciyi ESWT ile Tedavi Ederken

Garland adında bir yarış atı

Atların ESWT ile tedavisi

 Tedaviden sonra Garland’ın ilk yarışta ne yaptığını görün:

Email from Dr Craig (9th December 2014)

Hi Andrew & Goksel, attached is a brief video of our volleyball optimisation project underway. At the end it shows me using the CellSonic to fire desired muscles.

Dr Craig’den email (9 Aralık 2014)

Andrew & Goksel merhaba. Ekten(yukarıdaki videodan) çalışmalarına halen devam ettiğimiz voleybol optimizasyon projesine dair özet videoya ulaşabilirsiniz. Videonun sonunda beni CellSonic ile gerekli olan kasları “ateşler” iken göreceksiniz.

Kind Regards,

Kenneth Craig – Director Specialised ESWT Provider Movement & Performance Analyst Sports Nutrition

Kompass ESWT

Clinic Locations: 7A Piermark Drive, Rosedale, North Shore, Auckland (Functional Strength HQ) 39B Rennie Drive, Airport Oaks (COFB)

T 64 9 6240281 F 64 9 6241082  E nopain@xtra.co.nz  W www.nilpain.org

Pioneers of Medical shockwave Therapy Innovators of Motion Analysis & Neuro-Sensory Taping

Yorum Yaz