ESWT ile Selülit Tedavisi

ESWT ile selülit tedavisi

Selülit, 30 yaşın üstündeki birçok kadının bacaklarında ve kalçalarının arkasında aşağıya doğru uzanan bölgede portakal kabuğu şeklinde görülür. Ayrıca, erkeklerin bel bölgesinde simit diye adlandırdığımız bölgede de görülür. Sebebi lif matriksine yerleşen yağ kürecikleridir. Yağın içinde kan bulunmaz, bu yüzden aşırı açlıkla bile uzaklaştırılamaz. Diğer bir deyişle, daha fazla yiyecek vücuda girene kadar hayatta kalmamız için yakıt rezervi olarak hareket eden genel yağ kütlesi gibi değildir. Vücut atıklarının hurdalığı gibidir (lif matriksine yerleşen yağ kürecikleri) sadece gevşeltilerek ve boşaltma borusu gibi çalışan kılcal damarların oluşumunu teşvik ederek atıkların mesane yoluyla atılmasıyla yok edilir.

Selülit deri ile genel yağ kitlesinin arasında uzanır. Cilde uygulanan kremler alt tabakaya nüfuz edemez. Bu kremler portakal kabuğu etkisini azaltmak için cildi sıkılaştırabilir ve bu kremleri sadece doğal içerikler kullanarak üretiriz. Yine de bu kremler tek başına selüliti yok edemez. Bunu yapabilecek hiçbir krem yoktur.

Selülit hastalık değildir. Vücut selüliti yapar ancak kurtulmak kolay değildir. Bizim selülite kesin çözüm getiren uygulamamız ilaç kullanımı gerektirmez ve tamamen sağlıklı bir yöntemdir. Selülit globüllerini tutan lif matrisleri kadınlarda hamilelik döneminde genişleyebilme formuna sahiptirler. Erkeklerin cildi böyle kolay genişleyemez ve selülit atığı erkeklerde bel bölgesinde simit olarak adlandırılan bölgede yer alır.

Selülit aşırı açlık (diyetin en ekstrem hali) ile yok edilemez. Selülit  ile ilgili yaptığımız ilk araştırmalarda, bir cerrahın bize verdiği raporda, toplama kamplarında açlıktan ölecek durumdaki mahkumların fotoğraflarında bacaklarının arka kısmında selülitli bölgeler bariz gözükmektedir. Sadece egzersiz selüliti yok edemez. Birçok ünlü atlette selülite rastlanmaktadır hatta bazı ünlü kadın tenisçiler selülitleri ile fotoğraflanmışlardır bile.

selülit şok dalgaları

Harikulade fitler ama yine de selülitleri var. Bu, kötü bir hayat yaşadıkları veya yanlış beslendikleri için değildir hatta mümkün oldukça en iyi koşullarda kendilerine bakmaktadırlar.

Selülitten kurtulma tedavisi, selüliti gevşelterek/bollaştırarak, kılcal damar oluşumunu geliştirerek, selüliti boşaltım borularından(kılcal damarlar) sallayarak(egzersiz) vücut dışına atmamız ile gerçekleşir. Bunu yan etkisiz ve kesin sonuçlarla başarabilen teknolojiye sadece CellSonic ESWT cihazları sahiptirler.

CellSonic ESWT Cihazı odaklanmış şok dalgalarını kullanır. Bu tip cihazlar vücudun dışından içine doğru herhangi bir kesme işlemi olmadan çalışan ilk cerrahi enstrümanlardır. Non-invaziv olarak adlandırılırlar ve ilk olarak böbrek taşlarını kırmak için kullanılmışlardır, daha sonra kırık kemiklerin tedavisinde, spor yaralanmalarında ve sonralarında yıllardır iyileşmeyen yaraların tedavisinde hayret verici sonuçlar vermişlerdir.

selülit şok dalgaları

CellSonic şok dalgaları ile selülit tedavisi

tags: eswt tedavisi, eswt ile selülit tedavisi

Yorum Yaz